Inici > Destacats > DEM WELDING

DEM WELDING

Filial de DEM a Mèxic

El passat any 2015 la empresa DEM Barcelona S.L. amb seu a la comarca del Bages, inicià el seu procés de internacionalització mitjançant la constitució legal de la seva filial DEM Welding S. de C.V  a l’estat de Puebla (Mèxic).

A dia d’avui s’ha realitzat una important labor tant comercial com de posta en marxa dels mitjans i recursos necessaris de cara a iniciar activitat productiva a Puebla a principis del 2017.

L’objectiu és poder facilitar a DEM Welding tots els recursos tant materials com humans necessaris per a proporcionar un servei d’acord amb les necessitats dels nostres clients del sector de l’automòbil a Nord Amèrica (Canada, Estats Units i Mèxic).

Entre els nostres clients es troben fabricants OEM de primer nivell mundial com són Audi, BMW, Volkswagen, General Motors, Seat, Grup PSA, etc. Y també TIERS com SNOP, GESTAMP, GEDIA, etc.

De la mateixa manera es fabriquen components per a ARO, NIMAK, SERRA, etc. Que són fabricants de pinces per a soldadura per resistència de primer nivell mundial.

Qualitat superior i un enfocament de servei al client formen part dels valors més importants de DEM-Barcelona, y en la mateixa línia pensem que ha de estar fonamentat el posicionament de la nostra filial a Mèxic.

Per això, DEM-Welding, s’està equipant amb maquinària de control numèric CNC de la més avançada tecnologia i amb les marques més prestigioses del mercat, en referencia a torns i centres de mecanitzat.

Amb això aconseguim el grau de precisió dimensional més alt en mecanització dels nostres consumibles de coure i alumini; elèctrodes de soldadura, porta-elèctrodes, braços de soldadura per resistència i conductors de soldadura per resistència, tant rígids com flexibles.

El nostre centre de I+D seguirà localitzat a Barcelona. Contant amb el millor software y tecnologia 3D com Catia V5, SolidWorks, etc. El centre de Barcelona, assistirà al equip de Mèxic en tots els aspectes necessaris per al correcte desenvolupament de la activitat productiva.

Des de DEM estem molt il·lusionats amb aquest projecte de expansió internacional i pensem que es la conseqüència lògica de un caràcter d’empresa clarament enfocat a la exportació i que sempre ha mirat més enllà del límit de les seves fronteres.