Inici > Mecanitzats de coure i alumini > Soldadura i recobriments

Soldadura i recobriments

A DEM, oferim una àmplia gamma de tècniques especialitzades en soldadura, com ara TIG, MIG, brazing, soldadura per resistència i soldadura al buit, per a materials com coure, tungstè, alumini, acer inoxidable, bronze, etc. Treballem en estreta col·laboració amb la nostra xarxa de proveïdors homologats per garantir la màxima qualitat i fiabilitat en els nostres serveis de soldadura. Mitjançant la nostra meticulosa gestió i coordinació de projectes, ens assegurem que cada procés de hsoldadura compleixi amb els seus requisits específics.

A més de les nostres solucions integrals en soldadura, proporcionem serveis avançats de recobriment per millorar les característiques dels seus components. Els recobriments de superfície juguen un paper vital en la millora de la duresa, conductivitat, resistència a la corrosió i aparença. Com a part del nostre enfocament integral, col·laborem amb la nostra xarxa de proveïdors certificats. Seleccionem amb cura els socis de recobriment més adequats en funció de la seva experiència i trajectòria.

A DEM, supervisem i gestionem tot el procés de mecanitzat, soldadura i recobriment, assegurant-nos que cada component rebi la màxima atenció i compleixi amb els requisits de cada projecte, seguint els més alts estàndards de rendiment i durabilitat, d'acord amb les seves necessitats específiques.

Soldadura i recobrimentsTractaments i recobriments superficials