Inici > Mecanitzats de coure i alumini

Mecanitzats de coure i alumini

Ens complau presentar la nostra empresa i els serveis que oferim en la mecanització personalitzada de peces de coure. Amb més de 30 anys d'àmplia experiència en la indústria, ens hem consolidat com a líders en la fabricació de peces de coure d'alta precisió mecanitzades.

A DEM, ens enorgulleix comptar amb instal·lacions equipades amb una parc de maquinària de darrera generació amb aproximadament 30 màquines: Centres Verticals i Horitzontals, 3D de 5 eixos, equips de doblegat de coure, perforació profunda de coure, etc. Disposem de la capacitat i habilitat per gestionar projectes de diferents mides i nivells de complexitat. Podem mecanitzar peces de fins a 3000 mm x 800 mm x 800 mm i perforació profunda de fins a 2000 mm. Estem totalment equipats per satisfer les seves necessitats úniques i també per a la producció a escala mitjana.

Volem ser la seva font fiable de coure en les seves diverses aleacions. Amb un ampli estoc disponible, comprem directament a fabricants de confiança, garantint el compliment de les especificacions i els criteris de fabricació específics del projecte. Podeu confiar en DEM per a solucions de coure d'alta qualitat adaptades a les vostres necessitats.

Els nostres principals processos inclouen mecanització de precisió personalitzada, conformació o doblegat de coure i alumini, perforació profunda (o popularment dir “taladro profunt de coure”). El nostre equip de professionals altament qualificats posseeix un coneixement profund de les complexitats involucrades en el maquinatge del coure. Hem desenvolupat un sòlid know-how que ens permet optimitzar el procés de mecanització del coure, garantint resultats d’alta precisió.

Mecanitzats de coure i aluminiMecanitzats de coure i aluminiMecanitzats de coure i alumini

Des del suport inicial en el disseny fins a la producció final, prioritzem la qualitat en cada pas. Les nostres estrictes mesures de control de qualitat asseguren que cada peça que fabriquem compleixi amb els més alts estàndards de la indústria, respectant la planitud i la concentricitat segons els plànols. Amb peces de coure de gran mida, gràcies al nostre coneixement i experiència, prevenim deformacions del material tant en perforacions profundes com en maquinats complexos. Ens esforcem per l'excel·lència, amb la nostra maquinària de control de qualitat de darrera generació, com ara Màquines 3D portàtils i estables, Duròmetres, ecògraf, etc.

A DEM, prioritzen la satisfacció del client. Entenem que cada projecte és únic i ens comprometem a proporcionar solucions personalitzades per satisfer cada necessitat específica. El nostre equip humà treballa en estreta col·laboració amb vostè i li ofereix assessorament i orientació experta durant tot el procés del projecte de mecanització. Valorem la comunicació oberta i la col·laboració, assegurant-nos que la seva visió es faci realitat en el producte final.

Treballem per ser el seu soci de confiança per al maquinatge de coure personalitzat de precisió. Amb la nostra experiència, maquinària de darrera generació i amplis coneixements, confiem en la nostra capacitat per oferir resultats excepcionals, a temps i dins del pressupost.