Inici > Consumibles per a la soldadura

Consumibles de soldadura per resistència

Ens complau presentar-vos els nostres serveis especialitzats en la fabricació de consumibles de soldadura per resistència de coure i alumini. Després de molts anys en el mercat, tenim els processos de fabricació totalment adaptats per donar servei a les necessitats d’aquest sector en consumibles de soldadura per resistència per indústries com ara l'automoció, el ferrocarril i altres sectors industrials. Dem s’ha consolidat com un proveïdor de confiança d’aquest tipus de components d’alta qualitat, complint de forma personalitzada amb les especificacions de cada un dels nostres clients.

A DEM, estem especialitzats en la fabricació a mida de cada un dels dissenys específics de cada consumible de soldadura de resistència de coure o alumini, com ara braços de pistola de soldadura, portaelectrodes, conductors rígids, conductors flexibles, electrodes personalitzats, així com qualsevol altre tipus de consumibles de material no fèrric.

Una de les prioritats per DEM és la inversió en disposar d’un ampli ventall d’stock de coure, de diferents aleacions i mides per donar un servei ràpid als nostres clients. Comprem directament la matèria primera de coure a fabricants homologats i de confiança. Ens assegurem de seguir les especificacions referent a materials en cada consumible o projecte.

Us convidem a explorar més a fons el nostre lloc web per conèixer millor la nostra àmplia gamma de consumibles de soldadura per resistència de coure, alumini i llautó. Tant si teniu un disseny específic en ment, com si necessiteu orientació experta per desenvolupar una solució a mida, estem compromesos a oferir productes i solucions que s'ajustin a les vostres necessitats.

Consumibles per a la soldaduraConsumibles per a la soldaduraConsumibles per a la soldadura