Inici > Empresa > Nosaltres

Nosaltres

Som una empresa de 90 treballadors i més de 25 anys d’experiència ESPECIALITZADA EN SOLDADURA PER RESISTÈNCIA, sobretot en el sector de l’automoció. Fem des de la fabricació pròpia de consumibles fins al disseny, fabricació, automatització i posta en marxa d’instal·lacions senceres.

En el camp de FABRICACIÓ DE CONSUMIBLES: Som especialistes i líders europeus en la fabricació de peça complexa i disposem de tecnologies creades per el nostre equip destinades a millorar el rendiment de les vostres línies i augmentar l’estalvi energètic. Els nostres principals clients són els fabricants d’automòbils, intermediaris i fabricants de pinces . Disposem de un servei de urgències per a consumibles.

En el camp de PROJECTES D’ENGINYERIA: Fabriquem solucions a les necessitats industrials de producció dins del món de la soldadura per resistència, soldadura a l’arc, soldadura per làser i tall làser. Estem especialitzats en la manipulació de xapa conformada. A DEM duem a terme de manera interna totes les fases del procés, des del disseny fins a la posta en marxa, amb personal propi i especialitzat. Treballem de manera molt pròxima i flexible amb el nostre client, amb la finalitat de adaptar-nos al màxim a les seves necessitats i buscar maneres d’optimitzar el seu procés. Som proveïdors homologats per totes les divisions a nivell mundial de grups Tier I i II com SNOP, Gestamp, etc.

A DEM exportem el 80% de la fabricació a més de 30 països; els nostres principals  compradors són Alemanya i França. En aquests moments assolim els nivells més alts de facturació de la història, seguint una tendència de creixement important i constant al llarg del temps. 

PlantillaSala formacióTaller