Inici > Empresa > Nosaltres

Nosaltres

DEM és una empresa formada per un equip de 100 treballadors i amb uns 30 anys d’experiència en el mercat. Procedents del sector de la soldadura per resistència, principalment per a la indústria de l’automòbil, ens hem especialitzat en el mecanitzat de coure i els seus aliatges. Els darrers anys, hem estat treballant per a altres sectors com poden ser el ferroviari, el mèdic o l’energètic, els quals ens han permès ampliar encara més el nostre ventall de capacitats productives.

Després d’anys de relacions comercials comprant directament als principals fabricants de coure, disposem d'un ampli estoc de diferents aliatges i formats. Treballem per satisfer totes les exigències, com ara certificacions de qualitat o requisits específics de documentació.

Fabriquem peces a mida d’alta precisió de coure, oferint la nostra àmplia gamma de serveis com poden ser el mecanitzat, doblegat i perforat profund. Un ampli parc de maquinària i els anys d’experiència ens han donat els coneixements i la capacitat tècnica que oferim als nostres clients. Per altra banda, també treballem amb altres materials com poden ser diferents aliatges d’alumini, llautó o acer inoxidable.

En els últims anys, hem participat en diversos projectes complexos amb el coure com a element central. Oferim els nostres serveis de Gestió de Projectes per a gestionar de manera integral tots els procediments necessaris fins a l'assoliment dels requisits establerts per cada client, proporcionant un seguiment complet del projecte “claus en mà” (englobant, des del control de qualitat del material, la supervisió del procés de mecanització, el muntatge de components i fins a la verificació final del producte).

En l'àmbit dels projectes d'enginyeria, ens hem especialitzat en proporcionar solucions per a les necessitats de producció industrial, principalment en el sector de l'automoció, en àmbits com la soldadura per resistència, la soldadura per arc, el tall amb làser i la microsoldadura. També estem especialitzats en l'automatització per a la manipulació de xapes metàl·liques. A DEM ENGINEERING, podem realitzar totes les fases del procés, des del disseny (mecànic, elèctric, pneumàtic, programació PLC, estudi d’elements finits...) fins a la posada en funcionament a casa del client, sota la supervisió del nostre personal. Treballem amb total flexibilitat, la qual cosa ens permet ajustar-nos al màxim als requisits de cada client, trobant la millor manera d'optimitzar cada procés.

DEM exporta el 80% de la seva producció. Els nostres principals clients a Europa són Alemanya i França. Des del 2017, hem establert una planta a Mèxic (Puebla) per produir peces de coure per a tot el mercat nord-americà.

A DEM Barcelona, tenim l’objectiu principal de satisfer les vostres necessitats en mecanitzat de coure i alumini. És per aquest motiu que treballem a diari per millorar els nostres processos de producció. La capacitat de la maquinària, el control de qualitat i l'experiència en el mecanitzat de coure són les nostres principals fortaleses, les quals ens donen la confiança en satisfer les necessitats de cada client.

PlantillaSala formacióTaller