Inici > Projectes d'enginyeria

Projectes d'enginyeria

Ens complau presentar els nostres serveis d'enginyeria en el desenvolupament de sistemes automatitzats personalitzats, així com en el disseny i fabricació de dispositius i equips per a diverses indústries, satisfent els requisits específics dels nostres clients. Tant si esteu iniciant un nou projecte com si requeriu modificacions i millores en projectes existents, la nostra experiència està a la vostra disposició.

El nostre coneixement es basa en el disseny i implementació de projectes que garanteixen la productivitat, eficiència i seguretat en els processos industrials. Treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients, tenint en compte els seus requisits específics, estàndards de la indústria i normatives aplicables. Des del disseny conceptual fins a la posada en marxa final, ens assegurem que cada detall sigui tractat amb cura per garantir una solució totalment funcional i de gran qualitat.

Projectes d Projectes d Projectes d

A més dels sistemes automatitzats, també oferim la producció d'eines i útils per a maquinària existent. El nostre equip d'enginyers experimentats utilitza el seu ampli coneixement i experiència per desenvolupar solucions innovadores i fiables que millorin el rendiment dels vostres processos.

Al llarg dels nostres 30 anys d'existència, a DEM, hem pogut aplicar la nostra experiència en diverses indústries. Tant si es tracta del sector automobilístic, aeroespacial, farmacèutic o altres camps diversos, tenim les capacitats per enfrontar-nos a diversos reptes d'enginyeria. Ens enorgullim del nostre compromís amb la qualitat, la innovació i la satisfacció del client. Valorem la comunicació oberta, la col·laboració i l'atenció als detalls per assegurar que les nostres solucions s'adeqüin a les vostres necessitats.

El portafoli de DEM inclou enginyeria mecànica, soldadura i construcció general de dispositius per a diverses aplicacions, el disseny de sistemes de soldadura especials, així com l'automatització de processos nous i existents. Els dispositius de soldadura amb làser i les cel·les de soldadura robòtica són algunes de les nostres fortaleses particulars, juntament amb la tecnologia de microsoldadura per resistència, que representem el nostre soci alemany Kombitec pel territori espanyol. Per completar el nostre servei, també oferim formació específica en tecnologia de soldadura per satisfer completament les vostres necessitats.