Inici > Projectes d'enginyeria > Instal·lacions de microsoldadura per resistència

Instal·lacions de microsoldadura per resistència

DEM Bcn és el Distribuïdor Oficial a Espanya d’instal·lacions de microsoldadura per resistència de l’empresa alemanya KombiTec. La nostra llarga experiència en soldadura per resistència ens ha portat a prendre la decisió d’entrar també en aquesta tipologia de soldadura, oferint al mercat una opció també integral de qualsevol projecte d’aquest sector claus en mà. KombiTec és una empresa alemanya d’innovació que ofereix tecnologia de micro-soldadura amb màquines estàndards, així com projectes fets a mida. Per a més informació:

KombiTec

https://www.kombitec.de/en

A Dem oferim projectes d’enginyeria complets, des del seu disseny segons els requisits del client, fins a la seva instal·lació, amb la possibilitat d’aplicar processos automatitzats dins les estacions de treball.

A continuació tenen la relació dels articles estàndards més destacats de la marca KombiTec perquè puguin analitzar quin d’ells resol més la seva necessitat: Compactadores de cables, pinces de soldadura i capçals de soldadura (simples i dobles), els quals es poden integrar en processos manuals, semiautomàtics i completament automatitzats. Consulti per més aplicacions.

1 2 3