Inici > Empresa > Per què DEM? > Presència internacional

Presència internacional

Des de l’any 1997, DEM aposta per l’exportació i s’ha internacionalitzat fins a assolir la major part de la seva facturació a països estrangers. Actualment exportem a més de 30 països de manera directa, assistint als nostres clients de forma personalitzada amb diferents idiomes (anglès, francès, alemany, castellà i català).

Des del 2017 DEM consta de dos plantes de producció. La primera i central del grup ubicada a Barcelona, sobretot per cobrir el mercat Europeu, i la segona ubicada a Puebla (Mèxic) per cobrir el mercat nord-americà. Oferir un servei productiu a mida i proper als nostres clients és clau per a garantir el servei personalitzat que se’ns demana i que el client necessita per aquest tipus de producció moltes vegades amb tirades curtes.

El nostre departament logístic, amb llarga experiència internacional, ens permet realitzar enviaments de poc import pràcticament a tot Europa i Nord Amèrica. Amb aquesta constant vocació internacional ens permet oferir un servei cada cop més proper per a uns mercats cada cop més globalitzats.

IntarnacionalIntarnacionalIntarnacional